Win Fantastische Prijzen in de ZomerLoterij van Onze Tweedehandsfietsen Winkel!


Met veel plezier kunnen we jullie mededelen dat de uitslag van de ZomerLoterij van het Fietsenstation bekend is! Dit jaar hebben we maar liefst drie gelukkige winnaars die prachtige prijzen in de wacht hebben gesleept. Lees verder om te ontdekken wie de prijzen hebben gewonnen en wat zij hebben gewonnen.

Eerste Prijs: Een Waardebon van 150,- Euro

De eerste prijs van onze ZomerLoterij gaat naar lotnummer #163! Dit winnende nummer ontvangt een waardebon ter waarde van maar liefst 150 euro, te besteden in onze fietsenwinkel. Met deze waardebon kun je niet alleen accessoires en onderdelen aanschaffen, maar ook perfect investeren in een nieuwe stadsfiets. Ideaal om je fietservaring in de stad te verbeteren!

Tweede Prijs: Een Brooks Zadel ter Waarde van 100,- Euro

De tweede prijs van onze ZomerLoterij gaat naar lotnummer 008! Dit winnende nummer wint een luxe Brooks zadel ter waarde van 100 euro. Brooks zadels staan bekend om hun uitzonderlijke comfort en duurzame kwaliteit, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op elke fiets. Met dit nieuwe zadel kunnen lange fietstochten een echt genot worden. Profiteer van de ergonomische voordelen en stijlvolle uitstraling die een Brooks zadel biedt!

Derde Prijs: Een Fiets opknap beurt ter waarde van 50.- Euro

De derde prijs van onze ZomerLoterij gaat naar lotnummer #255! Dit winnende nummer ontvangt een fiets opknapbeurt ter waarde van 50 euro. Deze opknapbeurt kan variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw fiets, van het afstellen van remmen en versnellingen tot het vervangen van versleten onderdelen. Bij onze tweedehandsfietsen winkel zorgen we ervoor dat jouw fiets weer in topconditie verkeert, zodat je veilig en comfortabel kunt rijden.

Wij willen iedereen bedanken voor de aankopen en donaties, De volgende Loterij is weer aan het einde van het jaar. Tot ziens bij het Fietsenstation en veilige kilometers gewenst!

Fietsenstation Team