Vier Wereld Fietsdag met een Tweedehandsfiets van het Fietsenstation


Op 3 juni vieren we Wereld Fietsdag, een dag waarop we de voordelen van fietsen wereldwijd in de schijnwerpers zetten. Bij Het Fietsenstation bieden we een breed scala aan kwalitatieve tweedehandsfietsen aan die passen bij elke behoefte en budget.

De Voordelen van een Tweedehandsfiets

  1. Duurzaamheid: Door een tweedehandsfiets te kopen, draag je bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van recycling.
  2. Maatschappelijke impact: Onze organisatie bied verschillende leer & werk trajecten aan waarbij mensen zich kunnen ontwikkelen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.
  3. Social return: Gezinnen met een inkomensverklaring kunnen via stichting leergeld Nederlands bij ons een budget besteden voor een fiets.

Breed Assortiment Tweedehandsfietsen

Ons assortiment varieert van stadsfietsen tot mountainbikes en racefietsen. Elk model wordt gecontroleerd en gerepareerd door onze monteurs. We helpen je graag met het uitzoeken van de juiste fiets en adviseren over de beste keuzes.

Gratis Kabelslot bij Aankoop van een Fiets op Wereld Fietsdag

Om Wereld Fietsdag extra speciaal te maken, geven we vandaag bij elke aankoop van een tweedehandsfiets een gratis kabelslot cadeau! Dit is perfect om als tweede slot te gebruiken en diefstal tegen te gaan. Kom langs en profiteer van deze geweldige aanbieding – het perfecte moment om een fiets te kopen en te genieten van de vele voordelen die fietsen te bieden heeft!