Opvallende tweedehands damesfiets


Deze week zijn we verheugd om onze gloednieuwe fiets van de week te presenteren, en het is er één die zeker de aandacht trekt.

Onze fiets van de week is een opvallende damesfiets met een prachtig bagagerekje aan de voorkant, perfect voor het vervoeren van al je benodigdheden. Maar dat is niet alles wat deze fiets speciaal maakt. Met zijn groene banden en neon lime frame is het een ware eyecatcher op de weg.

Deze fiets is niet ontworpen met allerlei toeters en bellen, maar is in plaats daarvan een robuuste, degelijke fiets die geschikt is voor allerlei soorten ritten. Of je nu door de stad fietst of een tocht maakt door het platteland, deze fiets staat voor je klaar.

Belangrijk om te vermelden is dat onze fietsen volledig worden nagekeken en rijklaar worden gemaakt voor hun nieuwe eigenaar. Zo ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct waar je direct mee op pad kunt.

Door een fiets bij ons aan te schaffen, steun je ook nog eens een goed doel. Wij zijn een non-profitorganisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunt. Met jouw aankoop help je niet alleen jezelf aan een duurzame fiets, maar draag je ook bij aan een meer inclusieve samenleving en ben je tegen verspilling.

Kom deze prachtige fiets zelf bekijken en profiteer van deze unieke kans om een geweldige fiets te bemachtigen terwijl je tegelijkertijd een verschil maakt!

Voor meer details: