Hoe werkt het inruilen van een oude fiets voor een nieuwe?


Ben je toe aan een nieuwe fiets, maar weet je niet wat je moet doen met je oude exemplaar?

onze tweedehandsfietsenwinkel hebben we de perfecte oplossing voor je: ruil je oude fiets in en ontvang 10% korting op je aankoop van een fiets bij ons, ongeacht de staat van je oude tweewieler!

Wist je dat je met het inruilen van je fiets bij ons vaak voordeliger uit bent dan bij een reguliere fietsenmaker?

Bij ons krijg je niet alleen korting op je nieuwe fiets, maar profiteer je ook van onze expertise en service. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijzen te bieden, zonder concessies te doen aan kwaliteit en service.

onderdelen overzetten, geen probleem!

Bij onze tweedehandsfietsenwinkel geloven we in het maximaliseren van de waarde van je oude fiets, zelfs nadat je hebt besloten om een upgrade te maken. Daarom bieden we de mogelijkheid om waardevolle onderdelen van je oude fiets te hergebruiken op je nieuwe aankoop. Of het nu gaat om een stevig ringslot, handige bagagedragers, een praktisch transportrekje of een comfortabel zadel, we kunnen deze onderdelen zorgvuldig demonteren en op je nieuwe fiets monteren. Op deze manier behoud je niet alleen de functionaliteit en het comfort waar je aan gewend bent, maar verminder je ook de verspilling en draag je bij aan een duurzamere fietservaring.

Jouw oude fiets maakt iemand anders blij!

Jouw oude fiets kan voor iemand anders een bron van vreugde en mobiliteit zijn. We werken samen met organisaties zoals Stichting Leergeld om gezinnen met een inkomensverklaring te ondersteunen. Door jouw oude fiets in te ruilen, help je niet alleen het milieu te beschermen, maar maak je ook sociale impact