De Kracht van Onze Fietsenmakers: Samen Bouwen aan een Sterkere Gemeenschap


Bij het Fietsenstation zijn we niet alleen trots op onze tweedehandsfietsen, maar ook op de mensen achter de schermen – onze toegewijde fietsenmakers. Door verschillende trajecten aan te bieden, zoals dagbesteding, re-integratie, stages en regulier werk, brengen we mensen samen en maken we een positieve impact op de maatschappij.

De Mensen Achter de Fietsen:

Onze fietsenmakers zijn het kloppende hart van onze winkel. Of het nu gaat om ervaren vakmensen of mensen die nog hun weg zoeken op de arbeidsmarkt, ze delen allemaal een passie voor fietsen en een wil om te leren en te groeien.

Dagbesteding en Re-integratie:

Voor sommigen bieden we dagbestedingsprogramma’s aan waarin ze waardevolle vaardigheden kunnen ontwikkelen terwijl ze bijdragen aan ons team. Anderen maken deel uit van re-integratietrajecten, waarbij ze ondersteuning en begeleiding krijgen om terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Stages en Kansen op Werk:

We geloven in het bieden van kansen. Daarom bieden we ook stageplaatsen aan voor mensen die ervaring willen opdoen in de fietsenbranche. Voor degenen die klaar zijn voor de volgende stap, bieden we mogelijkheden voor regulier werk, waarbij we hen ondersteunen bij het vinden van een stabiele en lonende loopbaan.

Maatschappelijke Impact:

Door deze diverse groep mensen samen te brengen, creëren we niet alleen hoogwaardige fietsen, maar ook een inclusieve en ondersteunende gemeenschap. We geloven dat iedereen het recht heeft om te bloeien en te groeien, en door te investeren in onze fietsenmakers maken we een verschil, niet alleen in hun leven, maar in de gehele gemeenschap.

Oproep tot Samenwerking:

Wil je ook deel uitmaken van onze missie om een verschil te maken? Steun ons door een fiets te kopen, vrijwilligerswerk te doen of gewoon ons verhaal te delen. Samen kunnen we bouwen aan een sterkere en meer inclusieve samenleving.