Damesfietsen: Duurzaamheid en Impact voor een Sterkere Samenleving

Een vrouw staat trots temidden van diverse fietsenonderdelen, met een krachtige uitstraling die haar betrokkenheid bij de fietscultuur weerspiegelt. In het kader van Internationale Vrouwendag benadrukt deze afbeelding de kracht, vaardigheden en diversiteit van vrouwen in de wereld van fietsen en technologie

Op deze Internationale Vrouwendag nodigen we je uit om samen met ons de kracht van vrouwen te vieren op een manier die een blijvende impact heeft. Bij ons maak je namelijk niet alleen een aankoop, maar draag je ook bij aan sociale verandering en duurzaamheid.

Door een fiets bij ons te kopen, maak je direct sociale impact mogelijk. Dankzij jouw steun kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waardevolle werkervaring opdoen in ons fietsatelier. Bovendien bieden we mensen met een lager inkomen de mogelijkheid om een fiets uit te zoeken voor een betaalbaar bedrag, zodat mobiliteit voor iedereen toegankelijk is.

Als ANWB inleverpunt geloven we sterk in het recht van ieder kind om te kunnen fietsen. Daarom streven we ernaar om fietsen beschikbaar te stellen voor alle kinderen, ongeacht hun achtergrond of financiële situatie.

Maar dat is niet alles. Onze fietsen zijn niet alleen sociaal impactvol, maar ook duurzaam. We bieden namelijk tweedehandsfietsen aan die anders misschien vergeten zouden worden en zouden roesten. Door jouw aankoop krijgt elke fiets bij ons een nieuw leven, waardoor we grondstoffenverspilling tegengaan en bijdragen aan een meer duurzame samenleving.

Samen kunnen we de wereld een stukje beter maken. Stap vandaag nog bij ons binnen en vier Internationale Vrouwendag op een manier die écht verschil maakt!